Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

Заробітна плата: основні нововведення 2017!

21 березня в рамках Тижня кафедри бухгалтерського обліку і аудиту у Вінницькому навчально-науковому інституті економіки ТНЕУ відбувся круглий стіл на тему: ”Заробітна плата: основні нововведення 2017”. Особливістю даного заходу став діалог між представниками бізнесу та контролюючими органами з питань особливостей нарахування та обліку заробітної плати у реаліях 2017 року.

Студенти ВННІЕ та ВКЕП мали можливість поспілкуватися з провідними спеціалістами, а саме: Коляновською Ольгою Геннадіївною (бухгалтер компанії „Аксіома”), Костинюк Віталієм Мірчевичем (директор компанії „Аксіома”), Слободян Людмилою Євгенівною (заступник начальника відділу інспектування у сфері освіти, науки, спорту та інформації Представництво Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області), Партій Валентиною Миколаївною (начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Державна служба України з питань праці), Поляруш Оленою Олексіївною (головний державний інспектор Вінницька об’єднана державна податкова інспекція ГУ ДФС у Вінницькій області).

Серед особливо гострих питань, варто виділити:

1. Збільшення розміру мінімальної заробітної плати та зростання податкового навантаження на соціально-відповідальний бізнес.

2. Фінансові санкції за порушення законодавства про працю.

3. Повноваження Державної інспекції України з питань праці при здійсненні перевірок.

Кафедра бухгалтерського обліку і аудиту вдячна усім, хто долучився до обговорення, адже легалізувати бізнес та вивести заробітну плату з "тіні" можна тільки через діалог і доброзичливе ставлення між підприємцями та державою.


 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>
 
Днями студенти груп ПСвн-11 та ПСвн-21 на чолі із Наталією Русланівною Горлач та Мартою Олександрівною Ковальовою мали змогу вперше познайомитися з ТОВ «Чотири лапи Україна»

Детальніше >>